Smiley a făcut anunțul din luna de miere: „Un nou membru în familia noastră”

Smiley și Gina Pistol au devenit, oficial, soț și soție în urmă cu aproape două săptămâni. Cununia civilă și cununia religioasă au avut loc la Palatul Snagov, iar aproape le-a fost familia, dar și cei mai apropiați prieteni. Acum, cei doi îndrăgostiți se află în luna de miere în sudul Franței, iar artistul tocmai a făcut un anunț surprinzător. Familia vedetei s-a mărit cu încă un membru. Vezi despre cine este vorba!

Încă un membru în familia lui Smiley. Despre cine este vorba?

Smiley nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar hit-urile sale sunt realizate în propriul studio de înregistrări.

De altfel, de-a lungul timpului, soțul Ginei Pistol a contribuit la cariera multor nume care se află acum în topurile muzicale. În urmă cu puțin timp, cântărețul a anunțat o noua colaborare.

Vestea a fost dată prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde Smiley este foarte deschis și își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața lui.

„Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official“, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

Astfel, artistul a anunțat colaborarea cu Mark Stam, un cântăreț și compozitor extrem de talentat din Republica Moldova, care în prezent este stabilit în București.

Cu cine s-au întâlnit Smiley și Gina Pistol în luna de miere

Așa cum am precizat și mai sus, Smiley și Gina Pistol sunt acum în luna de miere, iar acolo cei doi îndrăgostiți s-au intersectat cu un actor extrem de cunoscut în toată lumea.

Este vorba despre Tom Hanks. Cântărețul și fosta prezentatoare TV se relaxează în sudul Franței, o destinație foarte apreciată de mulți, inclusiv de acelebrul actor de la Hollywood. Smiley și Gina Pistol l-au surprins pe Tom Hanks la plajă și au publicat o imagine cu el în mediul online. Vezi fotografia în galeria foto!