Parintele Arsenie Boca este considerat „Sfantul Ardealului”. Parintele spunea in predicile sale, ca aproape intreaga omenire isi va pierde speranta in lupta care se apropie. Profetia marelui duhovnic ar fi fost citita dintr-o carte adusa de la muntele Athos.

”In ea, ne-a spus parintele Arsenie, se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca.

Voi trebuie sa infruntati cu intelepciune aceasta amenintare si intelepciunea va va fi data voua, precum si la multi altii, pentru a rapune Raul.

Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica.

Profetiile parintelui Arsenie Boca: ”Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta”
Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta.

Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte.

Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

5 profetii despre Romania ale parintelui Arsenie Boca
Nicolae si Elena Ceusescu, ucisi intr-o zi de sarbatoare

Alții mai citesc și:   Horoscop VINERI, 11 august 2023. Zodia care primește bani și chiar o mărire de salariu

Arsenie Boca insa le-a prezis moartea cu mult inainte sa se intample Revolutia din 1989, potrivit relatarii nepoatei duhovnicului, Zoe Daian.

„Prin anii ’80, Parintele Arsenie a fost dus si la Ceausescu, care l-a intrebat: „Hai, popo, am auzit ca tu prezici soarta unui om. De mine ce stii?”. Si Arsenie i-a spus: „Intr-o zi de mare sarbatoare veti fi omorati amandoi”.

Ceausestii nu au crezut si i-a spus maiorului sa-l ia si sa nu-l mai vada”, spunea Zoe Daian, intr-un interviu publicat in septembrie 2014, de Agerpres.

Caderea comunismului si adevarata venire a americanilor…
„Americanii pe care stiu ca-i astepti nu vor veni. Pe noi, singuri, ne asteapta o lupta grea si lunga.

Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiutori”, scria Vasile Serbu, in cartea „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”.

Martorul mai zice ca Arsenie Boca proorocea ca raul va fi invins „cand va veni din rasarit un om cu stea in frunte (n. r. Mihail Gorbaciov, ultimul presedinte al URSS).

Dar va fi peste multi ani, peste foarte multi ani si noua Dumnezeu nu ne va harazi acele vremuri.

Tu nu vei vedea americanii care atunci vor veni (n. r. primele trupe americane au sosit in 2007, parte a parteneriatului cu NATO…).

Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci vezi tu, Vasile, dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor mai fi in picioare si la sarbatoare”.

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia si va fi vai si amar de lume” – a mai profetit Arsenie Boca despre de caderea regimului comunist dar si de debandada sociala ce a urmat.

Alții mai citesc și:   CÂT CÂȘTIGAU FATA UCISĂ DIN MANGALIA ȘI PRIETENA EI UCIGAȘĂ CA ȘI CAMERISTE LA SATURN. EXCLUSIV

Maria Matronea din Sibiu il intrebase pe duhovnic ce putea face pentru ca tara merge rau. „Parintele zice: va veni si mai rau”, relata femeia, potrivit volumului Noi marturii despre parintele Arsenie Boca, aparuta in Colectia „Ortopraxia”, in 2008.

Emigrarea in masa: „Multi vor pleca, putini se vor intoarce”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigrare a populatiei. Lucru implinit deja de ani buni. Milioane de romani au plecat la munca peste hotare, mai ales dupa anii 2000.

„Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, mai avertiza Sfantul Ardealului. Iata ca si aceasta zicere s-a adeverit, multi conationali nemaiputand veni in tara din cauza restrictiilor pandemiei si a razboiului din Ucraina.

Varsare de sange dupa moartea sa
In volumul „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca” au fost publicate, de asemenea, marturii despre prevestireaevenimentele din decembrie 1989. „Inainte de a se sfarsi zilele, la parinte a fost o verisoara si el i-a spus: „Vezi ca eu mor si nu va trece mult timp si in Romania va fi varsare de sange”. Au trecut numai trei saptamani si a inceput Revolutia. In toata tara multi tineri si-au pierdut viata”, scriau autorii cartii.

Distrugerea Bucurestiului
Poate cea mai infricosatoare prevestire a parintelui Arsenie Boca este cea legata de o catastrofa ce va afecta Capitala in mod profund.Doua sotii de preot au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Bucuresti, care il vizitase.

„I-a spus acesteia ca pe Bucuresti s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului, deoarece acolo forfotesc pacatele”.