Tot mai multe detalii despre crima petrecută în Mangalia, care a șocat întreaga țară, ies la iveală. Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit sub o bancă, în parc, a descris, pas cu pas, cum i-a luat viața Alinei. Ce le-a spus anchetatorilor.

Loredana Atănăsoaie a povestit, pas cu pas, în fața anchetatorilor, momentul în care și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina. Criminala a povestit că totul a pornit de la o ceartă banală dar că, la un moment dat, s-a pierdut cu firea și și-a înjunghiat prietena.

Loredana Atănăsoaie a descris, pas cu pas, scena crimei din Mangalia

În fața anchetatorilor, Loredana Atănăsoaie a făcut mărturisiri șocante! Fata de 18 ani, care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina, a descris, pas cu pas, momentul crimei. Potrivit spuselor ei, timp de 30 de minute a privit-o colega ei de cameră cum suferă și a împiedicat-o să strige după ajutor.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, relatează stirileprotv.ro

Așadar, după ce a atacat-o, ucigașa le-a a povestit anchetatorilor cum și-a privit prietena, timp de aproximativ jumătate de oră, în timp ce ea se zbătea între viață și moarte și ar fi împiedicat-o să strige după ajutor, cu toate că, povestește ea, victima s-ar fi zbătut și chiar ar fi zgâriat-o. După ce adolescenta a murit, Loredana a scos hainele Alinei din valiză, i-a pus trupul neînsuflețit și ulterior a chemat un taxi pentru a merge în parcul din Mangalia, acolo unde a și scăpat de cadavru.

Alții mai citesc și:   Membrul trupei The Eagles s-a stins din viață. Iată care a fost cauza decesului

Care a fost ultimul mesaj pe care Alina i l-a trimis omului de afaceri care o ajuta

Omul de afaceri care o ajuta pe Alina, tânăra ucisă în Mangalia a spus că ultima dată când a vorbit cu adolescenta a fost cu două săptămâni înainte de crima odioasă, atunci când Alina Elena l-a rugat să îl ajute să închirieze o garsonieră. Voia să locuiască singură din cauză că se certa des cu Loredana Atănăsoaie.

„Timp de trei ani, lună de lună, m-am întâlnit cu Alina, cu care discutam părintește, o învățam să se ferească de droguri, de proxeneți, de oameni răi, să învețe bine. Îi plăteam 700 de lei pe lună, chiria la cămin, plus 300 de lei bani de buzunar. Venea la mine, îmi arăta carnetul de note, învăța bine. Știu că își dorea ca, după clasa a XII-a, pe care o începea în toamnă, să intre la o postliceală sanitară, dorea să devină asistentă. I-am spus că o voi ajuta și sprijini financiar, pe toată perioada studiilor.

Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe litoral și mă ruga dacă pot să o ajut cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire. Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat.”, a declarat Ionel Sandu, potrivit click.ro.

Alții mai citesc și:   Obține o recoltă bogată de roșii dulci cu ajutorul apei și bicarbonatului de sodiu