Alina Elena Ciobanu, victima crimei oribile din Mangalia, a fost condusă ieri pe ultimul drum, iar apropiații nu și-au putut stăpâni lacrimile și durerea.

O prietenie din copilărie s-a transformat într-o crimă cu sânge rece într-o seară de august.

Alina a fost ucisă de Loredana, cea mai bună prietenă a ei, din gelozie. Aceasta a înjunghiat-o, iar mai apoi i-a băgat trupul neînsuflețit într-o valiză și a lăsat-o sub o bancă, în parc.
Alina Elena a fost condusă pe ultimul drum
Pe 10 august 2023, Alina a îmbrăcat pentru prima și ultima dată rochia de mireasă. Fata ucisă a fost înmormântată în Vaslui, unde o mare de mulțime a venit să o plângă și să-și ia un ultim rămas bun.

Înmormântarea Alinei, fata ucisă în Mangalia

Zeci de oameni au fost prezenți la înmormântarea Alinei, unde apropiații au fost îngenunchiați de durere. Nu își explică nici acum cum o prietenie s-a putut transforma înttr-o asemenea tragedie.

La înmormântarea fetei au fost prezenți colegii de școală, vecinii, sătenii, dar și oameni care nu au cunoscut-o.

Și preoții au mers prima dată în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești, unde a fost depusă inițial tânăra.

Loredana Atănăsoaie regretă crima

După ce a ucis-o cu sânge rece pe cea mai bună prietenă a ei, Loredana, criminala de 18 ani, spune că regretă crima și nu ar fi vrut să o omoare pe Alina.

În acest context, mama fetei a declarat că a vorbit cu Loredana, cât timp se afla în spatele gratiilor și i-a confirmat mamei sale regretele pentru fapta comisă.

Mai mult decât atât, anumite zvonuri afirmă faptul că Loredana s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, care ar fi contribuit la comiterea crimei cu sânge rece.

Alții mai citesc și:   Lidl vine cu o ofertă de neratat de Sfânta Maria. Produsele preferate ale românilor se vând la prețuri super avantajoase

„ A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert… Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată… ”, a declarat mama Loredanei, potrivit Antena 3 CNN.