Horoscop Camelia Pătrăşcanu, anunțuri cruciale! Cine câştigă bani, cine e lovit de karma datoriilor

Patru zodii resimt deja efectele intrării lui Mercur în zodia Fecioară, anunță Camelia Pătrășcanu, iar asta nu e tot! Fiecare zodie va trece prin momente cruciale din 3 până pe 23 august când va avea loc conjuncția dintre Mercur și Marte!

4 zodii, afectate de conjuncția Mercur-Marte: ce anunță Camelia Pătrăşcanu. Din 29 iulie, Mercur a intrat în Fecioară, unde se află și planeta Marte. Când două planete sunt instalate într-un semn al muncii, al eficienței, e clar că trebuie să ne rupem coatele muncind, potrivit Fanatik.

Mercur și Marte se înțeleg foarte bine cu Jupiter și Uranus din Taur. E bine să ne gândim la eficiența activității noastre, să fim practici. Să ne gândim dacă putem trage un folos de pe urma gândurilor sau doar rulăm idei pe care nu le punem în practică.

Fecioara ne învață să fim practici, să fim conectați la viață, să realizăm ce nu e de folos, ce este toxic. Vom avea mai mult chef să facem ordine, o igienă mai ales în zona lucrului.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Berbecii trebuie să fie mai modești cu banii

Printre cele patru zodii care resimt deja intrarea lui Mercur în Fecioară și vor fi influențate de conjuncție se află Berbecul. Pentru Berbeci, cheful de muncă există, aspectele sunt minunate, însă calculele financiare nu trebuie exagerate, căci Fecioara este totuși modestă. Există spor financiar, doar că acestea se întind până anul viitor în vară. Nu se pot obține banii visați neapărat acum în august.

Taurii combină hărnicia cu creativitatea. Apare ceva ingenios în munca lor, personalizează. Nu merg după manual și după rețete. O pasiune sau un hobby devine lucrativ și pot scoate bani din asta. Activitatea e legată de personalitatea de geniu, de trăsăturile lor de succes. Tot ce au mai creativ și mai original poate fi acum pus în practică.

Să trecem la următoarea din cele patru zodii afectate! Pentru Gemeni, acasă se lucrează și poate fi o perioadă bună pentru reparații, renovări, achiziții pentru casă. Unii pot să achiziționeze chiar o casă sau să se lămurească privind bucata lor dintr-o avere.

Racii au o conjuncție cu multe planuri, discuții, întâlniri. Au o uzină de gânduri în cap. Perioada poate fi frumoasă pe mai multe paliere. Cei care vor să învețe se lipesc de niște grupuri de unde învață câte ceva. Alți Raci fac vizite și drumuri pentru a ajunge la persoanele cu care au o istorie în comun, dar și ceva de împărțit, de rezolvat.

Ce zodii au o perioadă benefică? Leii primesc sume salvatoare

Leii au conjuncția cu gândul la bani. Sunt foarte preocupați de bani. Pot câștiga din munca lor sau din muncile lor, nu doar dintr-o singură activitate. Nu vor avea sume mari, dar sunt sume salvatoare cu care lucrează și pe care le investim. Uneori avem bani mulți, dar nu se vede, alteori avem bani puțini, dar se fac progrese mari cu ei.

Fecioarele au conjuncția chiar în semnul lor zodiacal. Multe sunt în formă, se pot apuca chiar de un sport. Se gândesc la sănătatea lor, la alură și mișcare. Dacă vor să facă o schimbare, trebuie să profite de prezența lui Marte, până pe 23 august. Trebuie să fie mai dinamice, să se mobilizeze. Mintea e ageră, au vorbele la ele. E o perioadă bună de întâlniri la nivel înalt.

Balanțele pot avea o perioadă bună pentru sănătate. Dacă au început un tratament, el poate da acum roade. E o perioadă în care discută lucruri tainice sau aud multe secrete. Pot fi scoase la suprafață anumite chestiuni, căci sunt conștientizate datorită lor.

Scorpionii se află printre acele zodii cu întâlniri fructuoase în perioada următoare. Pot apărea prieteni noi, un anturaj nou în jurul unei munci comune, a unui proiect comun. Sunt puși pe fape mari. Au un hei-rup cu ei. Și-au găsit persoanele cu care, în sfârșit, pot face niște lucruri.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Capricornii întorc problemele pe toate fețele

Săgetătorii știu foarte bine ce au de făcut și se țin de lucruri așa cum le știu ei. Sunt schematici și organizați, gândesc curat, cumva. Au rezultate excepționale de pe urma gândurilor și a structurii lor.

Capricornii au conjuncția benefică în a întoarce o problemă pe toate fețele. Sunt mult mai dispuși să înțeleagă rosturile și mecanismele gândirii. Îi interesează logica din spate. Fac investigații, cercetează, pun întrebări, citesc.

Vărsătorii fac calcule pe seama altora: cu cine lucrează, cum lucrează, ce are celălalt mai bun de dat. Sunt buni diagnosticieni. Înțeleg repede cum stau lucrurile, care sunt punctele forte, punctele sensibile la o persoană sau la un proiect.

Peștii au o perioadă cu imagine bună și relații bune. E un timp pentru discuții și e bine ca acestea să aibă loc de acum, înainte ca Mercur să intre în retrogradare la final de lună august. Discuțiile sunt practice, dar și morale în același timp. Pot fi apreciați pentru atuurile și calitățile lor profesionale, pentru experiența pe care au acumulat-o.