Horoscop 21 februarie 2022, cu Neti Sandu. Racii revin la acea relaţie care i-a făcut fericiţi

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce gândim cu sinceritate şi ce simţim.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 PEŞTI

Vi se dau nişte bani care pot acoperi cheltuielile acestei perioade şi să vă permiteţi o ieşire la sfârşit de săptămână pe undeva. Aveţi planuri mari şi o să le puteţi pune şi în practică, sunt condiţii favorizante şi e de profitat la maximum de tot ce vi se oferă şi consideraţi că vi se potriveşte.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 BERBEC

Se poate s-aveţi mai multe activităţi în paralel cu serviciul şi să strângeţi un capital – să plecaţi în vacanţă undeva la distracţie. Vi se face o ofertă de lucru şi se poate să vă daţi acceptul pentru că vreţi ceva nou, să vă reinventaţi că nu vă place să bateţi pasul pe loc.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 TAUR

E cineva care-ncearcă să vă cucerească, dacă nu sunteţi într-o relaţie cu altcineva şi se poate să vă prindeţi în joc! Dar e ceva serios. Vă pregătiţi de o lansare, poate-aveți un obiectiv major de atins şi o să depuneţi toate eforturile ca să vă iasă totul la mare artă, aşa cum v-aţi obişnuit.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 GEMENI

Poate ţineţi cont de alimentaţie, începeţi un regim de viaţă ca să vă menţineţi sănătoşi, să nu apară vreo problemă. O să ieşiţi la rampă cu ceva care să vă pună într-o lumină favorabilă şi o s-aveţi succes, o să vă dezvoltaţi frumos pe parcurs şi vă puteţi asocia şi cu alte personaje.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 RAC

E momentul revenirii la acea relaţie care v-a făcut fericiţi, dar or fi intervenit diverşi factori, printre care distanţa. Veţi legaliza nişte acte, poate fi o vânzare cumpărare, vă luaţi casă, ori maşină, vă luaţi întâi un teren, pe care să construiţi o casă – oricum, puteţi semna contracte.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 LEU

O să vă interesaţi de un credit ca să mai luaţi câte ceva pentru casă, ori pentru taxe şcolare, sau alte lucruri costisitoare. E posibil să fie mult de lucru la serviciu, şi să mai aveţi şi pe-acasă destule de făcut şi totuşi să vă descurcaţi frumos, că sunt lucruri care vă plac şi nu necesită efort din cale-afară.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 FECIOARĂ

Vi se propune o colaborare, se poate să fie şi un job permanent şi o să semnaţi un contract dacă vă-nțelegeți. La voi apar bani şi în egală măsură cheltuieli, poate şi pentru că oţi fi amânat nişte plăți, posibil rate şi a sosit scadența, trebuie să evitaţi penalizările.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 BALANŢĂ

Se poate să primiţi ceva în dar, şi cu şi fără un motiv anume şi să vă bucuraţi că e cineva căruia-i pasă de voi. Noutăţi – vă alegeţi o variantă convenabilă de lucru, ca să vă suplimentaţi veniturile c-aveţi de gând să faceţi unele schimbări pe-acasă.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 SCORPION

E posibil să vă descurcaţi frumos la şcoală, la examene, la interviuri şi să faceţi progrese considerabile. Se activează segmentul afectiv şi o să puteţi întâlni pe cineva dacă n-aveţi companion de viaţă şi să duceţi o viaţă frumoasă, în doi.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 SĂGETĂTOR

Poate-o să apelaţi la banii de rezervă ca să aduceţi unele îmbunătăţiri locuinţei că se impun câteva modificări. Încă mai aveţi de recuperat bani, şi să v-aşteptaţi până luna viitoare să apară rând pe rând, asta pentru că şi sursele sunt diferite.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 CAPRICORN

Se poate să deveniţi o porta voce în domeniul vostru de lucru, ori poate vă descoperiţi o nouă vocaţie. Voi păreţi într-un vârf de forma şi poate-o să mai faceţi câte ceva şi în continuarte ca să vă păstraţi vibe-ul c-aveţi multe de spus şi de făcut şi toate contează.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2022 VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă luaţi o casă şi o să cereţi un credit dacă n-aveţi banii în cont. sau poate obiectivul principal – e o maşină nouă. Se poate să vă luaţi un nou angajament profesional şi să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile şi să căpătaţi o funcţie, că vine şi răsplata.