Gabriel Mogoș, un cunoscut medic din Craiova, a murit. Chirurgul era infectat cu Covid-19

Profesorul Dr. Dan Gabriel Mogoș, un cunoscut medic chirurg din Craiova, infectat cu Covid-19, a murit în această dimineață. Anunțul trist a fost făcut de fiul acestuia, pe pagina sa de Facebook.

Dan Gabriel Mogoș a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la un spital din București.

Decesul medicului a fost anunțat de fiul acestuia pe Facebook, în această dimineață:

“Cu profunda durere in suflet si regret, va anuntam ca cel care a fost un sot si tata minunat, chirurg desavarsit, profesor universitar si inainte de toate un mare OM , trateaza de astazi sufletele in ceruri alaturi de bunul Dumnezeu!”.

În 15 octombrie, băiatul chirurugului anunța că tatăl lui se simte mai bine și făcea un apel la rugăciune pentru părintele lui:

“Dragi prieteni reali si virtuali, pentru ca am vazut ca sunteti foarte interesati de starea de sanatate a tatalui meu, Profesorul Dr. Dan Gabriel Mogos, va anunt cu bucurie ca evolutia este spre bine si cu ajutorul colegilor medici, al rugaciunilor, gandurilor pozitive si al Bunului Dumnezeu vom depasi aceasta cumpana. Va multumim din suflet pentru grija, intelegere si rugaciuni!!! Continuati sa va rugati pentru un om minunat, credincios, care a salvat mii de vieti!!!

P.S Pentru a nu distorsiona realitatea va promit ca periodic va voi tine la curent cu evolutia, iar in cazul celor foarte curiosi si ingrijorati va rog sa nu ezitati sa ma sunati!!”.

Admin