Florin Salam, pe patul de spital! Alex de la Caracal a făcut publică imaginea

Florin Salam se află pe patul de spital în aceste momente! Alex de la Caracal a făcut publică imaginea cu celebrul cântăreț de manele în spital. Iată ce a postat acesta pe rețelele sale personale de socializare!

Starea de sănătate a lui Florin Salam nu pare să fie una deloc bună, iar asta se poate observa din fotografia pe care Alex de la Caracal a postat-o recent pe pagina sa de Instagram. Cântărețul de manele se află în spital!

Florin Salam, pe patul de spital!

Florin Salam se află pe patul de spital în aceste momente, iar starea lui de sănătate nu pare să fie una bună. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Alex de la Caracal a făcut publică imaginea din spital cu artistul.

Alături de această fotografie pe care a postat-o, Alex de la Caracal a scris și un mesaj pentru Florin Salam. Acesta i-a transmis celebrului cântăreț de manele că îi dorește multă sănătate și putere.

„Dumnezeu să îți dea sănătate. Te iubim și rămâi „The King” 🙏❤️🥹🥇🥇🥇🥇🥇🥇”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Manelistul a anunțat că își anulează concertele

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam și-a anunțat fanii că își anulează concertele din perioada următoare. Una dintre persoanele responsabile cu evenimentele manelistului va urma să înapoieze banii acestora. Artistul a precizat faptul că își dorește o pauză pentru următoarea perioadă.

Cântărețul de manele a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar vizitele la medici au fost tot mai dese. Artistul s-a dus chiar și în străinătate la medici, pentru a se ocupa mai mult de starea lui de sănătate.

„Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând că voi pune un număr de telefon în curând ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani. Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat și vă mulțumesc și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Vă pup și vă iubesc!”, a anunțat artistul atunci.