Florin Piersic in lacrimi la catafalcul lui Dumitru Farcas

Florin Piersic in lacrimi la catafalcul lui Dumitru Farcas 

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Citeste si : Pentru bunăstare și mare ajutor în viață, rostiți pe 11 august, Rugăciunea Sfântului Nifon!

Data de 11 august reprezintă o mare bucurie în sufletul credincioșilor, pentru că este cinstit an de an sfântul Nifon, primul sfânt canonizat pe pământ românesc şi cel care a alcătuit Rugăciunea de Dezlegare care se citeşte la Slujba înmormântării. Dacă vreți să aveți parte de bunăstare și mare ajutor în viață, citiți această rugăciune.

Moaștele sale se află la Catedrala Mitropoliei Craiovei
Cine vrea să se închine moaștelor sale, trebuie să știe că începând cu anul 1949, acestea se află în Biserica Sfântului Dumitru, Catedrala Mitropoliei Craiovei.

Iată mai jos textul rugăciunii…
“Primește Părinte, pe mortul care și-a pierdut sufletul, primește pe cel ce este groapa păcatelor; primește pe hulitorul, vicleanul, nerușinatul, înrăutățitul, pe cel întinat cu sufletul și cu trupul. Primește pe cel robit de toate puterile drăcești. Miluiește-mă pe mine nelegiuitul, tâlharul, lepădatul, urâciunea păcatului!

Miluiește-mă, Izvorule al tămăduirii, al milostivirii și nu-ți întoarce de la mine fața Ta Preabună. Nu spune Doamne nu te cunosc!

Nu ma întreba unde ai fost până acum? Nu mă trece cu vederea pe mine, țărâna, fumul, stricăciunea, nelegiuirea, ocara, urâciunea, gunoiul, sălașul dracilor și sminteala oamenilor! Nu ma lepăda de la Tine, Stăpâne, ci îndură-Te și mă miluiește!

Pentru că știu, Iubitorule de oameni, că nu voiești moartea păcătosului, ci să-l întorci și să-l faci viu. Nu Te voi lăsa până nu mă miluiești și până nu mă ajuți.

Amin!”.

Lasă un răspuns