Dana Roba, întâlnire cu fostul soț, Daniel Balaciu, la Judecătorie. Ce a declarat vedeta care a fost chemată în instanță.

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu. Make-up artista a ajuns la tribunal. Fosta iubită a lui Nicolae Guță se pregătește pentru ceea ce urmează, după ce la începutul lunii iunie a fost atacată de bărbat cu ciocanul.

Dana Roba, întâlnire cu fostul soț, Daniel Balaciu, la Judecătorie. Ce a declarat vedeta care a fost chemată în instanță

Dana Roba are parte în aceste momente de o întâlnire cu fostul soț, Daniel Balaciu, la Judecătoria din Timiș. Ce a declarat vedeta care a fost chemată în instanță, unde este deschis un proces împotriva fostului arbitru de fotbal.

Emoționată peste măsură, dar cu mare încredere în Dumnezeu, make-up artistul i-a rugat pe internauți să se roage pentru ea. Mai mult, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a mai spus că e gata să lupte pentru a i se face dreptate.

„Dragele mele, sunt în față la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu. Am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că el nu mă va lăsa.

Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo în balta de sânge câteva ore, cu capul spart în zeci de rânduri, cred că tot El va fi cu mine și astăzi. Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru mine.

Vă rog să vă plecați genunchii și astăzi să vă mai rugați încă o dată pentru mine, ca Dumnezeu să fie cu mine și să-mi dea el izbândă pentru că nu îmi este ușor. Vă mulțumesc pentru tot”, a declarat Dana Roba pe pagina personală de Instagram.

Alții mai citesc și:   Produse cu doar 2 lei la LIDL. Ce pot cumpăra românii aproape pe nimic

Dana Roba luptă pentru custodia fiicelor sale

Dana Roba luptă pentru custodia fiicelor sale, Chantal și Celine, care au fost de față în dimineața în care a fost lovită cu ciocanul de Daniel Balaciu. Vedeta își dorește ca cele două copile să fie crescute de ea, nu de familia fostului partener de viață.

În momentul de față există discuții între rudele fostului arbitru care ar dori să le ia pe cele mici. Mai exact, una dintre surorile bărbatului, care locuiește în Canada, vrea să meargă în instanță pentru că vrea să le crească ea. .

„Acum mai vrea și custodia copiilor mei sora lui din Canada. Niciodată nu îmi va lua nimeni copiii mei. Eu sunt o mamă adevărată pentru ele și voi lupta până la moarte”, a mai completat Dana Roba, pe social media.