Noi detalii picante ies la iveală din viața lui Călin Donca. După ce magistrații au respins solicitarea de eliberare a acestuia, vecinii fac mărturisiri bombă despre amanta acestuia.

Scandalul în care este implicat Călin Donca pare fără sfârșit.

După ce a fost acuzat de înșelăciune, omul de afaceri nu ar fi fost un model nici în viața de familie. Mai multe imagini și dezvăluiri în legătură cu presupusa amantă au ieșit la iveală.

Amanta lui Călin Donca seamănă izbitor cu soția milionarului

Vara trecută, omul de afaceri și o frumoasă brunetă au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral. Presupusa amantă seamănă izbitor cu soția afaceristului, Orianda Donca, iar bruneta nu s-a putut abține să nu-și arate afecțiunea în public.

Cei doi au fost surprinși în club, iar bruneta a avut o tentativă de-al lua de mână pe tânărul afacerist, însă acesta a respins-o discret, zona fiind destul de aglomerată. Cu toate acestea, Orianda Donca nu ar fi fost străină de aventura soțului său, lucru confirmat și de vecini.

„ Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc.

Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model ”, ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă, potrivit România TV.

Presupusa amantă ar fi implicată în afacerile lui Călin Donca

Alții mai citesc și:   Acești pensionari riscă să piardă foarte mulți bani! Ce reguli trebuie să respecte seniorii

Magistrații au respins cererea de eliberare formulată de avocatul afaceristului și au extins cercetările și asupra secretarei, despre care se spune că ar fi chiar amanta lui Călin Donca, cea cu care s-a afișat pe litoral.

„S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? S-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut – cu bună credință prezentate – toate datele și toate posibilitățile de eventual profit”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca.

Călin Donca este acuzat de faptul că ar fi creat statului un prejudiciu de peste 4 milioane de lei prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el.