Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineață, o avertizare vreme severă. Astfel, de astăzi, 23 septembrie, de la ora 18.00, până duminică, la ora 3.00, este valabilă o alertă meteo cod galben de furtuni în cinci județe. Sunt anunțate ploi torențiale, vijelii și grindină.

Codul galben de furtuni este în vigoare în intervalul 23 septembrie, ora 18 – 24 septembrie, ora 3.00. În Crișana, Banat și Maramureș, vor fi perioade cu intensificări ale vântului și vijelii, vitezele la rafală fiind de 55…60 km/h și izolat de peste 70 km/h.

Local vor fi și averse, descărcări electrice și grindină, iar în intervale scurte de timp se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat de peste 25 l/mp.

Potrivit ANM, duminică, manifestări de instabilitate atmosferică vor fi în jumătatea de vest a țării.

Alerta este valabilă în județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin.

Temperaturile coboară spre 19 grade, în București

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București, valabilă de sâmbătă, ora 18.00, până duminică, ora 3.00. Meteorologii anunță că în Capitală cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura va coborî spre 19…21 de grade. Prognoza specială a fost emisă pentrru intervalul sâmbătă, ora 18.00, duminică, ora 3.00.

Alții mai citesc și:   Trei zodii cu triplu noroc în această toamnă. Ei vor avea parte de bani, fericire și iubire