Ce înseamnă când cineva te sărută pe frunte…

Specialiștii spun că pe fruntea se află al treilea ochi, așa că un sărut în asemenea loc are o mare putere. Iată ce alte semnificații are sărutul pe frunte.

Grija purtată de părinți
De câte ori nu ați plecat de acasă, iar părinții sau bunicii v-au sărutat cu dragoste pe frunte? Înseamnă că își doresc să fiți fericiți, vă poartă de grijă, vă binecuvântează și în același timp vă protejează. Tot grijă pentru dumneavoastră reprezintă și sărutul pe frunte dat de iubit.

Dar și faptul că vă iubește din adâncul sufletului și se simte fericit că vă are alături. Un sărut pe frunte reprezintă și respectul pe care vi-l acordă cineva, dar și iubire necondiționată, care nu caută recompense și nu așteaptă nimic în schimb. Tot un sărut pe frunte înseamnă că acea persoană vă respect deciziile și viața în general.

Sărutul divinului
Atunci când cineva vă sărută pe frunte vă sărută de fapt sufletul, pentru că chakra celui de-al treilea ochi se află situate chiar în mijlocul frunții, iar această experiență este cu totul inedită. Nu în ultimul rând, atunci când sunteți cu mari probleme și cineva vă sărută pe frunte și vă îmbrățișează, vă face să vă simțiți protejați și mereu în siguranță, uitând de pericole.

Se crede că cine va fi sărutat pe frunte, va dormi mai bine, pentru că gestul stimulează glanda pineală și stimulează eliberarea melatoninei, hormone care vă ajută să vă odihniți așa cum trebuie.

Citește aici despre glanda pineală, punctul de conexiune între corp și suflet!

Felicia Iederă

Lasă un răspuns