„A murit ca un câine. Un băiat cu inima de aur”. Gabriel a murit la doar 22 de ani, pe un drum din Italia

Durere și lacrimi după ce Gabriel, un tânăr de doar 22 de ani, a murit fulgerător pe un drum din Italia. Cu câteva minute înaintea tragediei, el se afla pe marginea unui drum, fiind la muncă. O șoferiță l-a lovit în plin.

Gabriel a fost un „băiat cu inimă de aur”. El a murit la doar 22 de ani, într-un tragic accident pe un drum din Italia.

El locuia de ani buni în Corato, provincia italiană Bari din Puglia și venise la muncă ca de obicei și își apăra colegii care tăiau iarba pe marginea drumului.

Gabriel era operator de securitate și semnala mașinilor prezența angajaților pe stradă. Tânărul a fost lovit în plin de o italiancă în vârstă de 45 de ani care se afla la volanul unei Dacii.

„Un băiat cu inima de aur”

Șoferița nu l-a văzut pe român și l-a lovit brutal.

Medicii care au sosit la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru tânăr și astfel i-au constatat deceseul. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla, cu exactitate, cum s-a petrecut accidentul și dacă șoferița vorbea sau nu la telefon în tot timpul acela.
Acum, după ce Gabriel s-a stins, apropiații lui varsă râuri de lacrimi.

„Era un băiat cu inima de aur, l-am văzut crescând și, în ciuda vârstei foarte fragede, era mereu preocupat de familie, pentru a contribui la traiul părinților săi și a surorilor sale, făcând diverse meserii. O vreme a fost și fermier, până acum câțiva ani, când a început această meserie pentru o firmă de întreținere a drumurilor”, a declarat un prieten de familie pentru coratoviva.it.

Marco Sicolo, jurnalist, poet și fost profesor al lui Gabriel la IPC „Tandoi” din corato, are doar cuvinte de laudă la adresa lui, după ce acesta s-a stins fulgerător.

„Se mutase în Corato de mic și era un băiat autentic, cu un temperament vibrant, inteligent și loial, astfel încât a fost ales şef de clasă. Îi plăcea să joace fotbal, sport în care era destul de bun și era, fără îndoială, idolul multor fete. Avea două surori gemene mai mici. În noiembrie trecut ne-am întâlnit, eu așteptam autobuzul și, trecând pe lângă, s-a oprit și m-a salutat cu afecțiunea lui caracteristică, îmbrățișându-mă. Mi-a povestit că lucrează ca muncitor sezonier la o moară de ulei de măsline.

Se temea de judecata oamenilor, mi-a explicat, care uneori, cum se întâmplă în comunitățile mici, îl caracterizau ca fiind frivol în relațiile sentimentale, dar el își pusese amprenta seriozității, aș putea spune că devenise înțelept. Astăzi dimineață a postat o poveste pe Instagram cu imaginea drumului – exact acel asfalt pe care se lucra – și numele firmei de întreținere. Cu vesta reflectorizantă și steagul pe care îl flutura semnaliza șantierul.

A murit, a murit ca un câine. Astăzi, elevii la școală se întrebau de ce s-a întâmplat întâmpla așa ceva. Unii își aminteau de când se adunau pe o bancă în piață, petreceau mereu împreună și își petreceau serile distrându-se. Acum nu mai este”, a spus profesorul.